Nega obraza

Nega obraza

Nega kože se začne s temeljitim čiščenjem. Čiščenje kože ni mišljeno samo kot odstranjevanje nečistoč ali ličil. Namenjeno je tudi za pripravo kože, ki je tako dovzetna za aktivne sestavine kreme, seruma ali maske. Za osnovno čiščenje vsakega tipa kože se priporočajo posebni izdelki, ki vsebujejo obilo vitaminov, provitaminov, koencimov in antioksidantov. Pri izvedbi tretmajev uporabljamo izdelke kozmetike AFRODITA in HISTOMER. Izvajamo različne vrste neg – klasične nege z globinskim čiščenjem, nege problematične – aknaste kože (za mlade), do nege malo starejše in h gubicam nagnjene kože ter obnovitvene nege. V samo nego obraza, vratu ali dekolteja lahko poleg klasične nege vključimo tudi diamantni piling.

DIAMANTNI PILING

Si želite prenovljen izgled vaše kože? Vas motijo gubice, brazgotine, nečista koža, pigmentni madeži? Potem je diamantni piling Prestige edinstvena rešitev za vas.
Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg, ki regenerira in revitalizira kožo.
Diamantni piling je postopek dermoabrazije, s katerim kontrolirano plast za plastjo luščimo površinske sloje kože (diamantni piling obraza in drugih delov telesa).
Pri diamantnem pilingu v ta namen uporabljamo tehnološko izpopolnjen, kombiniran mehanizem diamantnih konic in vakuuma. Globino želenega posega dosežemo z ustrezno nastavitvijo aparata in izbiro primerne diamantne konice.

Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.
Število tretmajev je odvisno od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Priporočljivo je narediti od tri do deset tretmajev . Število tretmajev je odvisno od tega, kaj stranka želi ter kakšni so problemi na koži. Tretmaje je potrebno ponavljati na 1 do 2 tedna, odvisno od tipa kože.

Pred samim postopkom priporočamo pregled kože. Ponavadi pred pričetkom diamantnega pilinga izvedemo še čiščenje kože, saj s tem vašo kožo ustrezno pripravimo na tretma.